TÜM DERGİLER
Ülkemizin eğitim alanındaki önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Akseki Eğitim Hayratı Derneği’nin, Fotoğraf Sanatçısı Attila Durak danışmanlığında yürüttüğü Ben Akseki’yim Projesi’nin ilk çıktısı “Ben Akseki’yim” kitabının tanıtım toplantısı; “Toroslar’da Mekân, Akdeniz’de Zaman: Ben Akseki’yim” Sergisi’yle 23 Aralık 2015, tarihinde İstiklâl Caddesi üzerindeki Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek.
Toroslar’ın mekânı, Akdeniz’in zamanı Akseki’de bedene bürünüyor.
23 Ocak 2015

E-Bülten Aboneliği