TÜM DERGİLER
Akseki Eğitim Hayratı Derneği ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine, eğitim dönemi içinde, dokuz ay süresince karşılıksız burs vermektedir.
Sitemizde bulunan başvuru formunu doldurup, İstanbul Dernek Merkezi veya Akseki Şube Başkanlığı adreslerine ulaştırabilirsiniz. Her eğitim dönemi başlangıcında, başvurular Dernek Komisyonu tarafından değerlendirilir ve yılın dokuz ayı üzerinden her ay karşılıksız burs verilmektedir.
Üniversite öğrencilerinde aranacak özellikler aşağıda belirtilmiştir:

1. İhtiyaç sahibi öğrenci olacaktır.
2. Dört veya üzeri eğitim yılı öğrenim görenler değerlendirmeye alınacaktır.
3. Aynı aileden kardeşlerden yalnızca biri değerlendirmeye alınabilir.
4. 2 yıllık, Açıköğretim Fakültesi, Özel Yüksek Okullar değerlendirme dışındadır.
İstenilen evraklar:

1. Yeni tarihli öğrenci işlerinden alınacak öğrenci belgesi.
2. Eksiksiz doldurulacak başvuru formu.
3. Nüfus cüzdanı fotokopisi.
4. Ara sınıf öğrencileri, bir eğitim dönemi öncesine ait not belgesini (transkript) başvuruya eklemelidirler.
5. Başvuruların tümü İstanbul Dernek Merkezi'ne; Zeytinlik Mah. Mor Menekşe Sok. No:7/3 Bakırköy İSTANBUL adresine, şahsen veya iadeli taahütlü posta ile yapılmalıdır.

E-Bülten Aboneliği